Om mig

 

Jag är inte bara PT.

 

Jag har många strängar på lyran och massor av livserfarenhet.

 

 

Min tanke med träning är att det ska vara roligt. Att våga utmana sig själv och sin kropp är ett måste oavsett vilken nivå vi befinner oss på. Kroppen är slug och anpassar sig snabb och för att fortsätta utvecklas så behöver vi utmana oss själva och vår kropp.

 

Jag vill ite vara som "körskolan", dvs att suga ut så mycket pengar av mina kunder som det bara går. Min tanke är mer träning åt alla. Vilket betyder att jag tränar med min kunder så många gånger som kunden anser att det behövs. Ett av delmålen från första passet och framåt är att lära ut mina kunskaper så att kunden har fått så pass mycket information om sig själv och sin träning att hon eller han kan träna vidare på egen hand. Genom detta sätt kan jag hjälpa flera som behöver hjälp.

 

Givetvis finns det de som vill utmana sig själv och/eller som har svårt att motivera sig själv när de tränar ensam och då finns jag alltid som ett alternativ. Men min grundtanke har alltid varit att hjälpa så många som möjligt att nå sina mål!

 

 

Två saker som verkligen driver mig.

 

För det första vill jag alltid bli bäst på det jag gör.

 

För det andra älskar jag att hjälpa andra människor.

Personlig tränare

Håkan Lindström

Alla kan träna

Hjobo

Lite mer om mig

Mina styrkor som PT och instruktör

Mina svagheter är mina styrkor. Jag har gjort alla fel, fätt alla skador och ätit alla dieter.

 

Jag vet hur det är att vara överviktig och otränd, jag et hur det är att gå ner i vikt och träna massor men ändå inte få muskler utan istället få mer fett. Jag har mått dåligt fysskt och psykiskt och har blivit räddad av träningen som gett mig ett bra liv till kropp och själ.

 

Med de erfarenheterna och med allt jag lärt mig alla dessa år tillsammans med de utbildningar jag har kan jag med säkerhet säga att jag kan hjälpa dej att undvika många fallropar och verkligen ge dej en träning som är positiv och utvecklande.

 

Jag är dessutom en glad människa, jag älskar människor rut omkring mig och mår aldrig så bra som när jag ser att jag kan hjälpa någon annan att nå sina mål.

MIN VISION

 

"Jag är din PT, jag står för ett seriöst och lojalt arbete mot dina mål och stöttar dig i din träning via den kontakt som passar dig bäst. Du kan höra av dig till mig dygnet runt, sen kanske jag svarar lite senare men du får alltid svar."

 

Hos mig så är det alltid du som kund i centrum och min vetskp om att "alla kan".

 

Jag bjuder dessutom alltid på 30 minuters fri konsultation för alla nya kunder, vilket innebär att vi går igenom din träningsbakgrund, dina mål med träning och kost. Efter det gör vi en personlig analys och några enklare tester för att veta din status inför själva träningen.

Information

Visste du att alla kan ta del av personliga tränare på Actic – även du som inte är medlem hos oss! Du kan välja hur, precis som våra medlemmar. Oavsett dina mål och träningsbakgrund har vi en lösning som passar dig.

 

PT Single

Detta är vår vanligaste tjänst. Du tränar tillsammans med en personlig tränare i 60 minuter. Fördelen för dig är att du får bästa möjliga hjälp med din träning för att uppnå önskat resultat.

 

PT Duo

Med PT Duo tränar du och din vän under 60 minuter tillsammans med en personlig tränare. Er personliga tränare coachar och hjälper er båda två under ett hårt träningspass.

 

PT SmallGroup

Tillsammans med 4-8 personer tränas du i en grupp som coachas av en personlig tränare under 6 veckor i taget. Välj mellan 1 eller 2 gånger i veckan.

 

Du får pepp och motivation och laganda som en gruppträning kan erbjuda. Samtidigt får du expertisen och den professionella vägledning som en PT kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med PT Sngle.

 

Tillsammans i gruppen kommer ni överens med er PT om vilket träningsinriktning ni önskar ha i kursen. Passar utmärk för företagskollegor, vänner men också ett bra sätt att lära känna nya medlemmar.

 

Betalning sker i förskott. För uteblivna träningspass utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 4 deltagare anmälda förbehåller sig Actic rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle. Då får du pengar tillbaka.

 

Jag erbjuder dig dessutom lite fler lösningar som du hittar under sidan "ERbJUDANDE"

MIN HISTORIA

 

Det började för 16 år sedan då jag blev anstäld på SATS i Karlstad (det som nu är Actic). Anki som var passansvarig sa tll mig att hon ville att jag skulle jobba för henne som spinninginstruktör, vilket jag vunnt en urbildning i sommaren innan.

 

Här började min resa, om jag vetat då hur lite jag faktskt kunde, skulle jag aldrig ha antagit erbjudandet.

 

Många år som instruktör

På mitt första pass var det tre deltagare och jag. Tre av 30 möjliga!

Jag var full av själsäkerhet så jag tog det inte så illa, vi körde ett lite annorlunda pass som faktiskt blev riktigt roligt.

 

Snart spred sig ryktet och mina pass blev fulla, överfulla till och med. Anki fick mig att ta några kvällspass tll och sedan fortsate det bara. Jag fick utbildningar inom olika pass så jag började köra mer varierat, det blev tabata, cirkelträning och core till att börja med. Jag fick även utbildning som s.k. träningsvägledare, vilket är PT lite kan man säga.

 

Något år innan Actic köpte upp oss hade vi en utbildning i Kettleell med Elieko. Jag tände på alla cylindrar, detta var något för mig, Jag gick fler utbildningar och certifieringar och var snart väldigt bra på att hantera denna "kanonkula med handtag".

 

Jag har nu jobbat som instruktör och träningsvägledare sedan 2003 och det har bivit många fler utbildningar.

 

Beslutet

2018 slutade jag på mitt "vanliga" jobb och tog åt mig fler och fler pass. Jag hade en ide om att kanske kunna bli PT så småningom.

 

På Actic Färjestad, där jag arbetat de senaste åren, sa Cia, min platsansvarige att hon funderat på om inte jag skulle vara intresserad av att bli PT, jag som redan anmält mig till en utbildning blev riktigt glad och på den vägen blev det.

 

 

Hjobo

Personlig tränare

Håkan Lindström

Du hittar mig på Actic Färjestad

Norra Infarten 79, 654 65 Karlstad

054-777 15 70