Lena

Förenade Familjehem AB - För familjehem, av familjehem.

Vid förfrågningar kan du dygnet runt ringa oss på telefonnummer:

070-547 26 60

 

Välkommen till Lenas sida

Lena och Håkan

Håkan

Jag lever i en värld av möjligheter

där människor är det viktigaste och mest värdefulla.

 

Jag har en stor familj, modern i många aspekter då jag har barn sedan tidigare och en son med min Lena. Vi har även en extra guldklimp i vårat liv som vi kom till oss 2010.

 

Lena

Jag har familj som består av mig och min man och våra fyra barn som är en go blandning av mina, dina och lånade dvs placerade.

 

Vi bor på Skoghall i en villa och vi älskar att grilla i vår lilla trädgård. På fritiden gillar jag att laga mat och träffa vänner eller hålla på med scrapbooking.

Välkommen till

LENA

WANEL

Jag är en utpräglad projektledare med mycket driv och har en smittande positiv inställning. I dagsläget arbetar jag som utvecklingsledare inom Landstinget i Värmland inom området e-hälsa/vård på distans.

 

Enligt Mayer-Briggs personlighetstest är jag en ENFP. Jag är också en utpräglad problemlösare och gillar utmaningar.

 

Jag har en bakgrund som IT-konsult och projektledare och har även arbetat bl a som projektsekreterare vilket ger mig en bred bas att stå på och mycket kunskap som kan komma er till nytta.

 

I mitt arbete som IT-konsult arbetat jag som projektledare och var bl a huvudprojektledare för ett mycket stort projekt med 100 projektdeltagare och 14 delprojektledare under fem månader. Jag arbetade även som både som testare och testledare och är därifrån van att analysera större mängder information, att jämföra och strukturera informationsmängden ingick också i arbetet som testare.

 

Som systemvetare är en mina styrkor är att kunna förmedla information mellan olika grupper så att de förstår varandra. Jag har också en mycket god teknisk kunskap då jag tidigare även arbetat som IT-tekniker. Nyligen höll jag även kurser för vuxna nybörjare som behövde få grundläggande datorkunskaper. Utbildning har också funnits med som en del i många av mina anställningar.

 

Som person är jag lätt att ha och göra med, en tillgång i arbetsgruppen och hur klichéartat det än låter så har jag lätt att lära. Jag är väldigt flexibel och har ett stort eget driv och lätt för att samarbeta.

 

Det finns säkert mer att berätta men ett möte säger mer än tusen ord. Jag hoppas att jag i alla fall väckt er nyfikenhet.

 

Kontakta oss:

E-post: info@forenadefamiljehem.se

 

Org.nummer 559066-1533

Vid förfrågningar kan du dygnet runt ringa oss på telefonnummer:

070-547 26 60

 

Postadress:

Förenade familjehem AB

Smedstorpsvägen 3, 276 50 Hammenhög