Håkan
Håkan 2013

Jag har en stor, härlig och "modern" familj.


Dvs jag har 2 härliga och "vuxna" barn sedan tidigare och en yngre son med min fru Lena. Dessutom har vi även två extra guldklimpar i våra liv, som vi fått äran att förvalta och älska som våra egna.


Jag trivs ihop med människor och stortrivs i grupper med många olika personligheter, religioner och nationaliteter. Jag har lätt att få kontakt med nya människor och gillar att vara med nästan alla.


Jag fungerar ofta som "olja på vattnet" när jag träffar personer med motsättningar eftersom jag brukar få alla att göra sitt bästa för att vilja umgås. Kanske är det därför jag trivs så bra med att ha mitt extrajobb som instruktör på Actic (fd. SATS)?


Jag är nog en tänkare, även ommånga först uppfattar mej som en pratare. Jag har ofta starka åsikter som jag vanligen grundar i ett nerdigt undersökande. om jag intresserar mig för något kastar jag mej med liv och lust in i detta och tar reda på allt jag kan hitta om det.


Det mesta intresserar mig dessutom, vilket leder till att jag dykt in i många ämnen och vitt skilda områden. Jag hoppas ju att det ska vara till nytta för mig, och det är det nog ofta, men ibland tror en del att jag överdriver eller bara kastar ur mej något om sådant jag inte vet något om. Tyvärr är det väl så att jag faktiskt gjorde så i min ungdom med, det får jag leva med det och försöka göra bättre så nu för tiden försöker jag ibland att faktiskt hålla mun stängd.

En liten film om mitt ACTIC


Här nedan är en film på mej och mitt sköna gäng från SATS Karlstad som höll en dansuppvisning Globen 6/2 2010.

(Kolla storbildsskärmen, vem tror ni dom zoomade in)

Nedan ser du oss killar från SATS vara modeller för en dag. Jack and Jones hade ett event på stan och självklart ställde vi upp, det är alltid kul.

Dom kallar mej

Hjobo


Och min grundinställning är att

 

"människor är det viktigaste och mest värdefulla vi har."


 Mitt motto är:


Ab imo pectore


Vilket fritt översatt betyder

"Av hela mitt hjärta"

En liten film om mitt vackra Karlstad