CV

Hej


Trevligt att du hittade hit.


Eftersom du är här misstänker jag att jag kanske sökt en tjänst hos dej och du kanske är lite nyfiken på mej i min yrkesroll, därför vill jag gärna berätta lite om det här. Vill du sedan dyka ner lite djupare och se vilka jobba jag haft, olika rekommendationer som jag fått och diverse annat så hittar du min "CV" lätt på yrkesnätverket LinkedIn.


Jag skriver här nedan ett"personligt brev" så som jag eventuellt skulle ha skrivit det när jag sökt ett intressant jobb.


Du är mycket välkommen hit och har du frågor så tveka inte att kontakta mej, jag svarar så fort jag bara kan.

Mina kontaktuppgifter:


Namn  :               Håkan Lindström

Privat e-mail   :          karlstad@hotmail.com

Min LinkedIn profil:     http://se.linkedin.com/in/hakanlindstrom

Mitt personliga "brev"


Hej.


Mitt namn är Håkan Lindström.


Jag arbetar idag som Senior Cyber Security Consultant för Nexergroup.


Jag började min konsultkarriär redan 1997, vilket har ackumulerats till mer än bara några år.


Jag har arbetat både på privata företag, försvaret och statliga myndigheter i roller som senior cybersäkerhetskonsult för A Par säkerhetskonsultföretag, CISO för landstinget i Värmland, säkerhetschef för ett försvarsrelaterat globalt företag och CIO för ett svenskt stålverk som gett mig en kompetens- och kunskapsbank som skapar ett komplett batteri i försvaret mot IT, information och cyberhot.


Jag är en mycket motiverad säkerhetsproffs med gedigen erfarenhet. Jag har förmågan att överbrygga klyftor mellan olika roller och personer, både tekniska och icke-tekniska, och jag anses ofta vara "the go to guy" i knepiga situationer och har ofta fått rollen som ledare och/eller mentor.


När jag får möjlighet är jag glad och stolt över att leda andra till excellens, med höga mål för både organisationens bästa, men också för hela gruppen och individernas bästa.


Mitt ledarskapsindex enligt Myers-Briggs är ENFJ.

Mer om mitt arbetsliv och mina erfarenheter hittar du på LinkedIn 


Till sist vill jag berätta lite om mig själv i privatlivet.


Jag bor med mina 3 minsta barn i ett vackert hus på den svenska landsbygden. Mina två största har lämnat godset och nu är det bara jag, min fru Lena, min lilla kille, mellandotter och den lilla kvar.Jag älskar mitt liv och min familj. Jag och min fru har under många år haft ett uppdrag för Karlstads kommun som familjehem* för mellandottern och minsta tjejen. Vi har nu juridisk vårdnad om dem men de har alltid varit en del av familjen. (* tidigare kallades detta "fosterfamilj" men jag ser det nästan som en förolämpning mot familjen eftersom jag inte tänker på några av mina barn som andra än mina barn.)


Jag är också väldigt intresserad av att hålla mig i form och träna, så mycket att mitt yrke "vid sidan" började 2006 som fitnessinstruktör och jag har senare även tagit en utbildning till personlig tränare.

Jag älskar också att köra min motorcykel och gör det så mycket jag kan.


Hela familjen gillar äventyr och somrarna tillbringar familjen oftast instängd i en husvagn någonstans längs Sveriges södra kuster.


Med vänlig hälsningHåkan Lindström


Uppdaterad 2023-03-24