Mitt motto:

Ab imo pectore

 

Vilket fritt översatt betyder:

Av hela mitt hjärta

eller

"from the bottom of my heart", "with deepest affection", "sincerely"..

# Attributed to Julius Caesar.

Hej

 

Trevligt att du hittade hit.

 

Eftersom du är här misstänker jag att jag kanske sökt en tjänst hos dej och du kanske är lite nyfiken på mej i min yrkesroll, därför vill jag gärna berätta lite om det här. Vill du sedan dyka ner lite djupare och se vilka jobba jag haft, olika rekommendationer som jag fått och diverse annat så hittar du min "CV" lätt på yrkesnätverket LinkedIn.

 

Jag skriver här nedan ett"personligt brev" så som jag eventuellt skulle ha skrivit det när jag sökt ett intressant jobb.

 

Du är mycket välkommen hit och har du frågor så tveka inte att kontakta mej, jag svarar så fort jag bara kan.

Mitt personliga brev

Mina kontaktuppgifter:

 

Mitt namn : Håkan Lindström

Privat e-mail : karlstad@hotmail.com

Min LinkedIn profil: http://se.linkedin.com/in/hakanlindstrom

Mitt namn är Håkan Lindström

 

Jag är en starkt motiverad och motiverande person med lång och gedigen arbetslivserfarenhet.

 

Mitt yrkesliv har gett mig stor kunskap och lång erfarenhet inom många områden. Jag har, bland mycket annat, haft anställning som projektledare, IT-chef, managementkonsult och informationssäkerhetsansvarig (CISO).

 

Jag anser mig vara en god ledare vilket jag baserar på mina ledarskapserfarenheter som jag erhållit huvudsakligen från mina uppdrag som IT-chef för Scana Steel, Stf avdelningschef på Validation AB och platschef på ICL i Karlstad, i dessa uppdrag ingick affärsansvar, personalansvar, budget- och ekonomiansvar. Mitt extrajobb som instruktör på Actic ger mig dagligen möjlighet att utveckla min inspirerande och coachande sida vilket gör att de hålls färska hela tiden.

 

Jag har god kunskap om verksamhetsutveckling och förvaltning och är certifierad förvaltningsetablerare enligt förvaltningsmodellen pm3. Jag har även mycket och goda erfarenheter av projektledning då jag bland annat har drivit uppdrag som projektledare, lösningsarkitekt och IT-samordnare för Värmlands samtliga 16 kommuner i uppstarten av den gemensamma Drifts- och servicenämnden där vi även fick priset som årets IT-kommun 2013 Kvalitetsmässan i Göteborg, som är Europas största konferens och fackmässa kring verksamhets- och samhällsutveckling.

 

Min gedigna tekniker bakgrund och naturliga vetgirighet gör att jag har stora kunskaper inom IT och har även certifikat som MCSE och MCP+Internet sedan länge.

 

Hur jag tycker om att arbeta och mina yrkesmässiga preferenser.

Jag arbetar gärna i nya projekt, med min förmåga att se saker i stort och gå bortom vad som för närvarande ligger för handen, har jag oftast förmågan att övertyga andra och få dem att engagera sig. Jag är entusiastisk och utåtriktad som person, variation i arbetet motiverar mig. Jag vill ständigt se vilka nyheter som finns och lockas av att komma på nya sätt att angripa utmaningar på.

 

Vad är mina styrkor på jobbet?

Själv tror jag kanske att mina största styrkor är att jag älskar att arbeta med människor och att jag ser saker på ett lite annat sätt än andra gör. Det tillsammans med att jag med lätthet ser det ”stora perspektivet” samtidigt som jag kan se "människans perspektiv" och den upplevda verklighet bakom alla stora planer och projekt.

 

Lite sammanfattat kan man nog säga om mina styrkor att;

  • Jag tycker om att engagera människor och anses som en bra lärare och god kommunikatör.
  • Mina beslut är vanligtvis grundade på väl underbyggt analytiskt tänkande och jag anses vanligen vara skicklig i att komma på bra metoder för problemlösning och har alltid haft förmågan att få mina medarbetare involverade och att stödja mina projekt.
  • Jag har lätt att se helheten och det brukar uppskatta att jag självständigt kan utveckla nya lösningsförslag så långt att de kan genomföras framgångsrikt.
  • Jag har förmågor att tänka i nya banor och ta fram nya idéer och lösningsförslag, tillsammans med en förmåga att "få med folk på tåget" brukar värderas högt.
  • Jag har även fått berättat för mig att min förmåga att "ta tag" i saker och kunna ge projekt, till och med gamla "surdegar", nytt liv är mycket uppskattat.

 

Vem är jag som privatperson?

Ja det är en fråga jag har svårt att svara kortfattat på men jag brukar beskriva mig själv som "sportig" fembarnsfar, en man med massor av idéer och positiv energi.

 

I mitt liv är min fru Lena och mina barn utan tvekan det mest värdefulla för mig och det bästa jag har. Mina barn är i kronologisk ordning; först Sara som är född 1994, sedan kom Jonatan 1996 och Samuel som är född 2007. I vår familj ingår sedan många år även Angelina och Cassandra, våra två bonusbarn som vi nu är vårdnadshavare för, en född 2001 och en 2014.

 

De största barnen är redan utflyttade men alla vi som är kvar är bosatta på hammarö i Värmland, alldeles nära lillängshamnen om ni någon gång varit här. (Det värt ett besök, inte minst för rökeriet och den färska fisken som tillagas och säljs där.)

 

Jag själv föddes redan 1965 och min samlade erfarenhet, med alla dessa år på nacken, gör att jag kan säga att jag vet nu vem jag är och vad jag står för, vilketjag tycker är väldigt skönt.

 

Jag har alltid haft lätt för att skapa nya kontakter och att komma till tals med andra. Jag tror mig veta att folk vanligtvis uppskattar och litar på mig och jag överaskas ofta med hur många det är som anförtror mig både personlig och konfidentiell information ur deras liv.

 

Humor är viktigt för mig. Jag ser ofta och gärna livets dråpliga sidor och gillar att förmedla dessa till andra. Det hjälper mig att skapa informella och öppna relationer med min stora bekantskapskrets.

 

Min stora hobby är träning och jag arbetar på min fritid, sedan 2003, som instruktör på Actic i Karlstad (tidigare SATS) där jag nu även är ansvarig för kvalitén gällande spinning/cykling på samtliga Actic i Karlstads anläggningar (sedan 2018). Att vara instruktör är ett mycket roligt och givande arbete och faktiskt min längsta anställning på ett och samma ställe. Det kombinerar mina stora intressen, att träna och umgås med människor, på underbart sätt.

 

När jag inte tränar älskar jag verkligen att åka motocykel. Jag har en ganska stor hoj, en Intruder C1800R, efter att i många år kört Intruder 1400. Det är ingen racer utan en riktigt glidare som även har lite kräm i sig när det behövs.

 

Men jag åker inte bara runt med MC eller tränar hela tiden, jag älskar att ha lugnt och skönt med, även om mina vänner säger att det ibland verkar som jag aldrig sitter still. Det stämmer nog tillviss del, att jag gillar att hålla mig aktiv, ändå tycker jag att det är det skönt ibland att sitta i lugnet på vår altan med några vänner, eller bara var tillsammans med min älskade Lena och barnen.

 

Hela familjen åker vanligtvis iväg med husvagnen hela somrarna och bara vilar, då finns inga "måsten" som kräver uppmärksamhet, bara familj och sommar. Jag kan även tycka om att gå en golfrunda, även om det nu var länge sedan. Frugan och jag har sagt att när alla barn flyttat ut kanske jag och Lena kommer börja spela tillsammans.

 

Detta var lite om mig, jag hoppas det kändes intressant och passar er. Kanske till och med så bra att ni vill veta mer? Hör gärna av er så kan vi träffas och se om vi klickar ihop.

 

Med vänlig Hälsning

 

 

 

Håkan Lindström